Denniskarlsson

Seeeg dag

Kategori: Hem

IMG_3549 Idag ska jag nog ut ikväll och klubba med några men det är lite senare så det ska bli kul! Ska fixa håret snart och kolla vad jag ska ha på mig sen senare blir det att fixa något käk osv. Tidigare idag skulle jag till stan efter skolan runt 11 och köpa en vinterjacka men orkade inte så drog hem istället och sov ville inte vara trött ikväll. Jackan jag ska köpa blir nog en kappa/trench coat eller vad det heter men jag har tyvärr inte hittat jackan än.. Den ska vara ganska tjock och antagligen mörkblå eller svart tror jag. Mer om jacksökandet när jag väl är i stan!

Halloween

Kategori: Hem

Snart börjar halloween närma sig och jag kan knappt vänta! Halloween är en av mina favorit högtider för då får man klä ut sig och spöka till det lite! Nu är jag 18år och blir förmodligen att klä ut sig till något och dra ut och klubba! Kommer inte klä ut mig speciellt läskigt haha, det ska mer vara snyggt att typ super skrämande tycker jag nu när man ska ut och klubba och är lite äldre. Jag har beställt linser nu och ska iväg till Buttericks om 2veckor och köpa lite halloweensmink! Ni får inte veta vad jag ska vara än så det blir en riktigt överraskning! Jag kommer se så cool ut eller inte direkt cool men snygg hoppas jag^^ Tror att den här halloween kommer bli jävligt roligt, jag vet ännu inte vilken klubb jag ska till så det får jag även kolla ut lite senare. vampyr 302176_292361454117004_1806812067_n

Första bilden är tagen för 1år sedan och andra 2 år sedan haha.

Funderingar

Kategori: Hem

imagemacbook-air Funderar på att köpa en Macbook air från Apple hmm.. Men först måste jag börja jobba så jag har råd med den haha^^ Har länge velat ha en lätt data som man kan bära runt på utan några problem, det skulle vara så sjukt skönt och lätt att blogga då också, skulle kunna blogga direkt med bra bilder från min kamera istället för att blogga från mobilen med skit bilder från iphonen. Tänk er hur lätt allt skulle bli?! Sen funderar jag även på att köpa en kompaktkamera från Canon som kostar runt 1000kr. jag har ju redan en systemkamera så nu passar en kompaktkamera perfekt till vardagen då jag inte tar kort på min outfit eller något annat!