Denniskarlsson

the moment when we are lost

Kategori: Hem

 
En sömnlös natt spökar hos mig inatt..
Jag har legat i sängen i flera timmar nu och mina tankar håller mig vaken, jag tänker på allt men samtidigt inget. Min tv var på och This Christmas var på jag log och kollade och samtidigt så hade jag tusen tankar i huvudet. Julen har blivit en jobbigt tid för mig och även för min familj..
Med julen kommer minnen, minnen av en familj som vi en gång var... En varm känsla hade jag förut om julen det var en tid då jag var glad kände av hur glada alla var och fick hela familjen att kommer närmare varann...
Nu känns julen bara jobbig man känner sig väldigt ensam och att det är ett tom rum som aldrig kommer fyllas ut, ett tom rom som får oss på andra tankar, tankar som ekar i våra huvud om den personen som saknas..
Namnet som alltid kommer finnas i våra huvud som mitt fall är min mamma, min mamma jag aldrig kommer se igen..
Julen har jag inget bra att säga om längre jag får ångest bara att tänka på det.
Jag kommer ihåg hur hela min familj var samlad vid det stora julbordet vi hade fixat upp, ett julbord som var full att skratt, roliga konversationer och massa glädje...
Det julbordet har vi ej kvar längre istället har vi ett julbord som har en tom plats som bara finns där som vi alla kollar på och ser hur den tomma platsen ekar i rummet och fyller våra tankar med minnen vi har gråtit över flera gånger.
Julen blir bara tuffare för varje år som går den tomma platsen ekar bara högre och högre för varje år som går. Allt om julen påminner bara om min mamma, mamma älskade julen och pyntade upp hela huset och skrattade och dansade till jullåtar då vi pyntade huset, vi satt och diskuterade hur vi skulle pynta granen och om vi skulle ha den gröna granen eller den vita granen.
Mamma kämpade för att fixa julslingorna ute för att göra det extra mysigt och ville ha den ultimata julkänslan.. Den julkänslan nu jag undviker att känna eller se, den julkänslan får mig att stanna upp och känna hur nåt har dött inom mig..
 

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2013-12-02 | 08:58:26

  Om hon älskade julen så mycket, fira då den åt henne och skratta med henne när hon ser ner på dig!
  Tro mig platsen är inte tom hon sitter där och tittar på er och önskar er en god jul!
  Jag kan förstå dig att den känns hemsk jag har själv haft det så!
  Men du blir starkare för varje dag som går, hata julen är inte något som tröstar dig tro mig jag hatade julen en lång tid.
  Du är stark, fira julen åt din mamma och tänd ett ljus och häng en krans runt hennes gravsten och säg henne vad du önskar dig och önska henne en god jul! <3

 • Simon Andersson säger:
  2013-12-03 | 19:57:47
  Bloggadress: http://simonsdays.colin.se

  Snyggt!

  Svar: Tack!
  Dennis Karlsson

Kommentera inlägget här: